Κάλεσμα Καρυώτη προς τους Ηλείους για τη συναυλία Κωστή Μαραβέγια

Κάλεσμα προς όλους τους Ηλείους να στηρίξουν με την παρουσία τους τη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια που διοργανώνει το Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών απευθύνει ο πρόεδρος της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας Νίκος Καρυώτης.

Στο μήνυμά του ο κ. Καρυώτης αναφέρει τα εξής:

«Η σχεδόν οκτάμηνη απουσία μου από την Ολυμπία για λόγους υγείας, δεν επηρέασε την προσπάθεια υλοποίησης του Παγκόσμιου Πάρκου Ολυμπιονικών. Κάθε άλλο μάλιστα. Το διοικητικό συμβούλιο δουλεύει σκληρά σε συνεργασία μαζί μου για τον προγραμματισμό δράσης της εταιρίας. Απόδειξη είναι η συναυλία που διοργανώνει η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία μας την Παρασκευή 11 Αυγούστου στο θέατρο Φλόκα, με τον Κωστή Μαραβέγια, έναν από τους πλέον αξιόλογους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς στη χώρα μας.

Η συναυλία αυτή έχει καθαρά μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Σκοπός μας είναι να ενισχυθεί οικονομικά η προσπάθειά μας, που θα δώσει στην Ολυμπία έναν σημαντικό επισκέψιμο πόλο έλξης παγκόσμιου ενδιαφέροντος, με εκατοντάδες θέσεις εργασίας και αμέτρητα άλλα κοινωνικά οφέλη για τον τόπο μας. Θέλω εδώ να τονίσω ιδιαίτερα την πραγματικά συγκινητική και αξιέπαινη στάση του Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος περιόρισε σημαντικά τις οικονομικές του απαιτήσεις χάριν του σκοπού μας, αποτελώντας πολύτιμο αρωγό στην προσπάθειά μας. Τον ευχαριστώ δημόσια και τον συγχαίρω για την συμβολή του αυτή. Ευχαριστώ επίσης τους χορηγούς μας για την οικονομική υποστήριξή τους στη συναυλία, καθώς επίσης και τα έντυπα, ηλεκτρονικά και διαδικτυακά μέσα μαζικής ενημέρωσης που είναι χορηγοί επικοινωνίας.

Καλώ τέλος όλους τους Ηλείους να έρθουν στη συναυλία της ερχόμενης Παρασκευής, διότι δεν θα απολαύσουν μόνο ένα αξιόλογο μουσικό γεγονός, αλλά θα συνδράμουν με το εισιτήριό τους σ’ αυτό τον μεγάλο σκοπό μας, που είναι αναμφίβολα κοινός σκοπός όλων μας. Διότι όλοι μας έχουμε χρέος να στηρίξουμε με κάθε τρόπο μια τέτοια κοινωφελή προσπάθεια, όπως το Πάρκο Ολυμπιονικών, που θα αναδείξει παγκοσμίως τον τόπο μας».

Related Posts